Športne igre zaposlenih 2022

V soboto, 21. maja smo v sodelovanju z OKS-ZŠZ, Fundacijo za šport in Javnim zavodom za Šport Nova Gorica izpeljali dogodek v nizu Športnih iger zaposlenih 2022.

Sodelovalo je čez 250 zaposlenih iz 26 podjetji, javnih ustanov in drugih organizacij slovenskega trga.

Bilo je zabavno, veselo, sproščeno, na športnih terenih pa seveda ni manjkalo prave borbenosti.

Panoge so se odvijale na prizoriščih Športnega parka Nova Gorica (glavni stadion, nogometno igrišče z umetno travo, zunanje igrišče za košarko, dvorana Balon, kegljišče, notranji bazen ter kotalkališče, kjer so igrali namizni tenis)

Izvedli smo tekmovanje v devetih športih, ki smo jih izpeljali v sodelovanju z našimi športnimi društvi:

mali nogomet, košarka 3x3, odbojka, tenis, tek na 2400 m, kegljanje, namizni tenis, badminton, ter prvič tudi plavanje na 50m prosto.                                        

Po končani športni aktivnosti so se sodelujoči okrepčali v restavraciji Presta, podelitev priznanj najboljšim pa je potekala na ploščadi pred pisarno Športne zveze Nova Gorica.

Največ medalj- kar 8, so osvojili člani ŠD MAHLE, ki so na igrah prisotni že od samega začetka!! Druga najuspešnejša ekipa je bila s sedmimi medaljami UPRAVNA ENOTA NOVA GORICA z najboljšo navijaško ekipo, štiri medalje pa so osvojili predstavniki FINANČNEGA URADA NOVA GORICA, ki so se nam letos pridružili prvič (in upamo, da ne zadnjič).

Po pripovedovanju udeležencev, smo bili tudi v letošnjem letu uspešni pri izpeljavi dogodka. Imamo pa že nekaj idej/izboljšav za naslednje leto…

Nekaj utrinkov si lahko ogledate v foto galeriji.

ČESTITKE vsem sodelujočim in odgovornim v podjetjih, ki podpirate gibanje in zdrav način življenja.