PODARI DEL DOHODNINE ŠPORTU

Spoštovani prijatelji Goriškega športa

 

Šport v naši lokalni skupnosti je pomemben način uveljavljanja naše Goriške identitete. Iz številnih zgodovinskih in sedanjih razlogov je to za Novo Gorico še posebej pomembno za samozavedanje in prepotrebno samozavest.

Približuje se konec leta in s tem zadnji rok za oddajo obrazcev za donacije dohodnine za leto 2021. Gotovo veste, da lahko vsak državljan RS do 1 % svoje dohodnine nameni za podporo nepridobitnim dobrodelnim organizacijam. Če se za donacijo dohodnine ne odloči, se njegova dohodnina vrne v Proračun RS.

Svojo dohodnino lahko namenite tudi Športni Zvezi Nova Gorica, ki deluje v javnem interesu in s svojim delovanjem in športnimi programi zasleduje cilj dviga števila občanov, ki se bodo na kakršenkoli način udejstvovali v športu. Verjamemo, da ste podpornik športa in da boste namenili del dohodnine ter s tem podprli Goriški šport.

V ta namen Športna Zveza Nova Gorica, skupaj z OKS – ZŠZ, uporablja spletno aplikacijo, preko katere se lahko namenski obrazec odda na zelo enostaven način tudi elektronsko. Do aplikacije dostopate na spletnem naslovu:

https://www.olympic.si/podarim/95914609

Za Vašo podporo se Vam iskreno zahvaljujemo.