Ana Bucik in mebloJOGI®

V prostorih podjetja Meblo INT d.o.o. (krovno podjetje blagovne znamke mebloJOGI®) sta direktor podjetja Rok Lozej in slovenska alpska smučarka in članica slovenske reprezentance Ana Bucik predstavila skupno vizijo.

Sklenjena je bila sponzorska pogodba za dve sezoni, ki poleg klasične oblike sponzorstva vključuje tudi svetovanje na področju spanja športnikov. Podjetje tako nadaljuje dolgoletno tradicijo podpore različnim športnim panogam v širšem lokalnem okolju.

»Ana je izjemnega pomena predvsem za naše okolje, saj predstavlja motivacijo in vzor za mlajše generacije«, je poudaril tudi predsednik Smučarskega kluba Gorica Goran Miškulin.

Sodelovanje predstavlja obojestransko priložnost, saj poudarja vrednote zdravega načina življenja, katere kot podjetje zagovarjajo. Kot strokovnjaki na področju spanja se veliko ukvarjajo s kakovostjo spanja, kar je zlasti pomembno za vrhunske športnike. V ta namen uporabljajo merilni senzor s katerim pridejo do podatkov, ki pripomorejo k oceni kakovosti spanja (razmerje med fazami spanja, nivo dihanja, srčni utrip,..). Slednje je predvsem pomembno pri planiranju trenažnih procesov ter vzdrževanju dragocenega razmerja med fazami regeneracije in obremenitve. Takšen način je bil v veliko pomoč pri trenažnih procesih kolesarjev ekipe mebloJOGI Pro-Concrete Cycling Team, ki je usmerjena v razvoj mladih tekmovalcev kolesarjev, kot tudi profesionalnih kolesarjev, s katerimi se trudijo prispevati k uspešnosti okolja v katerem živijo in ustvarjajo.

Ana je postala del »športne družine« mebloJOGI® in ambasadorka vzmetnice mebloJOGI® Perla+. S tem se pridružuje zasedbi ambasadorjev kvalitetnega spanja, kot sta to tudi vrhunska kolesarja Tadej Pogačar za vzmetnico mebloJOGI® Platinum in Jan Polanc za vzmetnico mebloJOGI® Woody.